> Главная » 2011 » Июнь » 24 » VSTUP.INFO 2011 - СИСТЕМА "КОНКУРС"
17:01
VSTUP.INFO 2011 - СИСТЕМА "КОНКУРС"

VSTUP.INFO - СИСТЕМА "КОНКУРС"

VSTUP.INFO - СИСТЕМА "КОНКУРС"МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ 
НАКАЗ 
м. Київ 
11.06.2008 № 514 


Про забезпечення функціонування 
інформаційної системи „Конкурс” 

З метою оперативного інформування абітурієнтів про кількість даних заяв на навчання за освітньо-професійною програмою бакалавра (спеціаліста, магістра медичного та ветеринарно-медичного спрямувань) відповідних напрямів (спеціальностей) у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації

НАКАЗУЮ: 

1. Запровадити з 17 червня 2008 року на період вступної кампанії інформаційну систему „Конкурс” з доступом в мережі Інтернет за адресою http://vstup.info.
2. Затвердити Регламент роботи інформаційної системи „Конкурс” (далі - Регламент). 
3. Ректорам вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації незалежно від підпорядкування і форм власності: 
3.1. Визначити, відповідно до Регламенту, оператора локальної підсистеми - особу, відповідальну за подання до інформаційної системи „Конкурс” відомостей про надходження заяв на вступ до вищого навчального закладу. 
3.2. Забезпечити достовірність та збереження цілісності інформації, яка збирається для системи „Конкурс”, недопущення незаконного поширення відомостей про абітурієнтів. 
3.3. У тижневий строк після прийому заяв на вступ до вищого навчального закладу подати до Міністерства освіти і науки України на компакт-диску копію бази даних, створену під час прийому заяв вступників, окремо на денну і заочну форми навчання. 
4. Покласти персональну відповідальність за наповнення бази даних інформаційної системи „Конкурс”, у частині відомостей про вищі навчальні заклади, на їх керівників. 
5. Департаменту вищої освіти (Болюбаш Я.Я.) за участю Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні (USETI) (Ковтунець В.В.) (за згодою): 
5.1. Забезпечити функціонування інформаційної системи „Конкурс” та надання методичної допомоги вищим навчальним закладам з питань її практичного використання. 
5.2. До 20 червня 2008 року провести інструктивну нараду операторів локальної підсистеми з питань забезпечення функціонування інформаційної системи „Конкурс”. 
6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Шинкарука В.Д. 


Міністр І.О. Вакарчук

Просмотров: 3031 | Добавил: defaultnick | Рейтинг: 0.0/0